image

SKOK V TANDEMU S SNEMANJEM

 • KAJ JE SKOK V TANDEMU?

  Skok v tandemu iz letala je skok pri katerem ste pripeti na inštruktorja s sistemom vezi. 

  KAKO POTEKA SNEMANJE SKOKA?

  Snemanje vašega skoka poteka tako, da z vami skoči še snemalec in posname vaš celoten skok, pripravo, polet in pristanek.  Po opravljenem skoku boste pri snemalcu pustili svoj email naslov na katerega boste v naslednjih dneh prejeli svoj posnetek. 

  POTEK SKOKA

  1. Prihod na letališče

  Po prihodu na letališče se zglasite na našem sprejemnem pultu, kjer boste dobili vse informacije o nadaljnjem poteku skoka. 

  2. PRIPRAVA

  Pol ure pred poletom vas bodo začeli naši izkušeni inštruktorji pripravljati na skok. Najprej boste dobili padalski kombinezon, varnostno čepico in padalska očala, nato pa vam bo inštruktor nadel sistem vezi, ter vam podal vsa navodila in napotke o skoku. 

  3.POLET

  Ko bo prišel čas vkrcavanja, se boste  v spremstvu inštruktorja podali k letalu in se vkrcali. Po vzletu se boste 15 min vzpenjali do odskočne višine, ki je 4000 m nad terenom, medtem pa boste lahko občudovali čudovite naravne znamenitosti okrog Bovca. 

  4.SKOK

  Ko se bodo vrata na 4000 m odprla, se boste z inštruktorjem usedli na rob vrat in se z njim pognali v prosti pad. V prostem padu boste padali s hitrostjo do 220 km/h in trajalo bo nekje do 55 sekund da dosežete višino 1500 m, kjer se bo odprlo glavno padalo.


  5. LET POD PADALOM IN PRISTANEK

  Pod odprtim padalom se boste do tal spuščali še nekaj minut in inštruktor vam bo predal tudi komande s katerimi boste lahko nekaj časa padalo tudi vodili. Malo pred pristankom, bo komande prevzel inštruktor, vi pa boste le visoko dvignili noge in se z mehkim pristankom podrsali po tleh.


  NA KRATKO:

  - Višina 4000 m 

  - 55 sekund prostega pada

  - Hitrost do 220 km/h

  - 100% adrenalin

  Lokacija: Letališče Bovec 

  Teža potnika: 95 kg (V primeru, da je potnik težji, je potrebno doplačilo za težo. Maksimalna teža, ki je dovoljena je 110 kg)


€310.00 For 1 person

Quantity

Purchase
Valid for 12 Months

Rezervacija mora biti predhodno dogovorjena z izvajalcem storitve. Darilni bon ni prenosljiv na drugo osebo in zamenljiv za denar. Največja dovoljena teža je 115 kg, v primeru teže potnika nad 95 kg je potreben dodatek za težo. Izvedba tandemskega skoka je možna kadarkoli v naših razpisanih terminih, ki so objavljeni v koledarju na naši spletni strani.

Enhance the Experience


Dodatek za težo (95kg+) €30.00

Maksimalna teža tandemskega potnika je 115 kg, dodatek za težo velja za potnike, ki imajo težo več kot 95kg in manj kot 115kg.

Packaging options


Email FREE

Your vouchers will be delivered by email


Darilna kuverta From €2.00

Darilni bon zapakiran v barvni darilni kuverti. Regular postal letter


Choose your packaging in the checkout

You may also like

ČEZ KARAVANKE DO TRIGLAVA

Pridružite se nam na panoramskem poletu čez Karavanke do Triglava in uživajte v nepozabnih pogledih nad čudovito pokrajino!

POLET IZ BOVCA NAD TRIGLAV

Uživajte v panoramskem poletu in se z nami dvignite nad Triglav, ter uživajte v pogledih na dolino reke Soče, Bohinjem, Julijskimi Alpami in Triglavskimi jezeri