image

POLET IZ BOVCA NAD TRIGLAV

 • Polet iz Bovca nad Triglav je skupinski panoramski polet z letalom.

  Trajanje: 20-25 min

  Maksimalno št. oseb:

  Lokacija: Letališče Bovec

  KAJ VSE BOMO VIDELI?

  Takoj po vzletu iz letališča bomo leteli mimo najvišjega slapu v Sloveniji (Slap Boka), nato pa se bomo povzpeli mimo Krna, nad Kobaridom in Bohinjem do Triglava, kjer bomo okrog vrha zaokrožili in se pričeli po dolini reke Soče in nad Triglavskimi jezeri počasi spuščati nazaj proti Bovcu. Preleteli bomo večji del Triglavskega narodnega parka in skozi okno videli vse višje vrhove Julijskih Alp. V primeru čistega in jasnega vremena pa bomo videli tudi Tržaški zaliv, ter Ljubljansko kotlino. 

  KAKO IZGLEDA SKUPINSKI POLET?

  V podjetju imamo večja letala, s katerimi lahko prepeljemo več strank hkrati. Ko boste rezervirali svoj polet, bomo mi planirali več strank hkrati na skupinski polet. Brez skrbi, to ne pomeni da boste prikrajšani za kaj, vsaka stranka bo imela svoj sedež in svoje okno (izjema so stranke, ki sedijo na sredini), tako da ne bo nihče prikrajšan za karkoli. 

€120.00 For 1 person

Quantity

Purchase
Valid for 12 Months

Rezervacija mora biti predhodno dogovorjena z izvajalcem storitve. Darilni bon ni prenosljiv na drugo osebo in zamenljiv za denar. Navedeni poleti se izvajajo po dogovoru in so možni skozi celotno leto.

Enhance the Experience


Dodatna oseba iz Bovca nad Triglav €120.00

Max allowed: 7

Dodatna oseba na vašem poletu iz Bovca nad Triglav.

Packaging options


Email FREE

Your vouchers will be delivered by email


Darilna kuverta From €2.00

Darilni bon zapakiran v barvni darilni kuverti. Regular postal letter


Choose your packaging in the checkout

You may also like

ČEZ KARAVANKE DO TRIGLAVA 3 osebe

Pridružite se nam na panoramskem poletu čez Karavanke do Triglava in uživajte v nepozabnih pogledih nad čudovito pokrajino!

ČEZ KARAVANKE DO TRIGLAVA

Pridružite se nam na panoramskem poletu čez Karavanke do Triglava in uživajte v nepozabnih pogledih nad čudovito pokrajino!